הסדנה מיועדת לחברות / ארגונים / חובבי קפה הרוצים להכיר את עולם הקפה מזווית קצת שונה.

 

בסדנה נלמד מהם תהליכי היצור של הקפה מהשיח ועד לכוס וכיצד הם משפיעים על טעם הקפה.

נטעם קפה ממדינות שונות בעולם ונעמוד על הבדלי הטעם.

נציג דרכים שונות ומעניינות להכנת קפה ונכיר את מאפייני הטעם הייחודים לכל דרך.

בנוסף, נלמד כיצד ניתן לשפר את חווית הקפה הביתי ולהנות מקפה טוב גם בבית.

סדנת טעימות קפה 

סדנת לאטה ארט

הסדנה מיועדת לבריסטי בעלי נסיון ששולטים בהכנת אספרסו והקצפת חלב ומעוניינים לשפר את יכולות המזיגה שלהם.

 

בסדנה זו נלמד את עקרונות המזיגה הבסיסים ליצירת לאטה ארט (עיטורים בקפה) ואת טכניקות המזיגה השונות ליצירת מגוון צורות.

 

הסדנה הינה בקבוצות של עד 8 בריסטי כדי לאפשר חניכה אישית.

הכשרת בריסטה 

 

 

אפשר להנות מקפה טוב בבית גם ללא מכונת אספרסו -

 

הסדנה מיועדת לחברות/ארגונים/חובבי קפה הרוצים להכיר את עולם הקפה מזווית קצת שונה.

 

בסדנה נלמד מהם תהליכי היצור של הקפה מהשיח ועד לכוס וכיצד הם משפיעים על טעם הקפה.

נטעם קפה ממדינות שונות בעולם ונעמוד על הבדלי הטעם.

נציג דרכים שונות ומעניינות להכנת קפה ונכיר את מאפייני הטעם הייחודים לכל דרך.

בנוסף, נלמד כיצד ניתן לשפר את חווית הקפה הביתי ולהנות מקפה טוב גם בבית.

 

אספרסו One on One

מיועד לחובבי האספרסו הביתי שרוצים ללמוד איך להכין מהמכונה הביתית את הקפה הטוב ביותר.

 

נלמד את הנושאים הבאים:

  • תחזוק ותפעול  שוטפים של מכונת האספרסו והציוד הנלווה
  • איחסון הקפה וטריותו
  • הפרמטרים לאספרסו המושלם
  • הכנת מגוון משקאות מבוססי אספרסו
  • תהליך הקצפת החלב 
  • Latte Art - טכניקות מזיגה ליצירת עיטורים על פני הקפוצ'ינו.

     קפה בעבודה​

מיועד לחברות/ארגונים שלא מתפשרים על איכות ומעוניינים להנות מקפה טוב במקום עבודתם.

 

בסדנה נלמד:

  • שמירה ותחזוקה נכונה של הציוד
  • איך לתפעל נכון את מכונת הקפה ולהפיק את הקפה הטוב ביותר
  • הכנת משקאות קפה קלאסיים
  • הכנת מגוון משקאות קפה מרעננים לקיץ ולחורף 
  • טיפים לשדרוג הקפה הבייתי

urikatan@gmail.com

טל': 054-3060774

שלח

שם מלא:

Thank You!

The form has been successfully sent.

טלפון:

כתובת:

להזמנות ופרטים נוספים

cafekatan@